PLANTENVERHUUR ROZET
ZELHEM • Sfeer is bepalend voor de uitstraling van uw evenement, presentatie, bedrijfsfeest, opening of deelname aan een beurs. En dat weten wij bij Plantenverhuur Rozet als geen ander. Plantenverhuur is ons dagelijks werk en dat doen wij met passie!

Sinds 1993 heeft ons bedrijf alle kennis en materialen in huis op het gebied van plantenverhuur. Met ons complete assortiment kunt u voor iedere gelegenheid de juiste planten en decoratie selecteren om uw presentatie piekfijn in order te maken.

In ons bedrijf in Zelhem hebben wij een uitstekende, goed geconditioneerde ruimte waar wij de planten, bomen en decoratiemateriaal met zorg omringen.

Op het gebied van plantenverhuur leveren wij door heel Nederland aan vele relaties. Wij kennen de weg bij de diverse congrescentra en evenementenhallen. Maar wij voelen ons ook helemaal thuis bij een receptie bij uw op kantoor of showroom.

Plantenverhuur voor verschillende locaties
Door onze decennia lange bekendheid met de evenementenbranche hebben wij als geen ander ervaring met het decoreren van elke ruimte in Nederland. Reeds vele bedrijven gingen u voor om ons in te huren als de groendecorateur bij uitstek.
Stikkenweg 32
7021 BN Zelhem, Nederland
breng me hierheen